Четвер, 2 Травня

На Дніпропетровщині, в одній із селищних громад Новомосковського району розгорнули справжній кулінарний фронт. З початку війни вже відправили бійцям понад 9 тис банок тушонки. А ще сотні банок «консервованих» борщу та голубців, понад 30 тис вареників. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації, передає «Дніпро Регіон».

Освітяни, а це вчителі та вихователі дитячих садочків, перетворилися на шеф-кухарів. Розпочали з тушонки. Налагодили майже промислове виробництво. Місцеві фермери забезпечили м’ясом і робота закипіла. Виготовили понад 9 тис літрових та півлітрових банок.

Далі додали до асортименту паштети. Консервували каші з м’ясом, готові до споживання.

Навіть домашній борщ для хлопців закатували у банки. Понад 200 відправили на фронт.

Господині проявили фантазію та вирішили для хлопців «консервувати» у трилітрові банки голубці. Кажуть, це їхнє особисте ноу-хау. Готові крученики закладають у банки та стерилізують. Термін зберігання – до 1 місяця. У бійців страва користується великим попитом.

Окремий напрямок виробництва – вареники. Їх з початку війни наліпили понад тонну. Відправляли військовим та переселенцям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

5 1 голос
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: