Понеділок, 29 Квітня

Ідеальний варіант для тих, хто хоче швидко і без проблем приготувати десерт до чаю. Рецепт від дніпровського кондитера Таміли Уварової.

Складові для приготування крамблу з яблуками та смородиною:

Начинка:
– 4 яблука
– 200 г чорної смородини

Для крихти:

  • 100 г вершкового масла
  • – 100 г борошна (якщо хочете приготувати без глютену, використовуйте рисове або гречане борошно)
  • – 50 г мигдального борошна
  • – 75 г цукру
  • – 1,5 кавової ложки натертого імбиру

Приготування крамблу з яблуками та смородиною:

1️. Дістаньте з холодильника вершкове масло і дайте йому постояти, щоб стало м’яким.
2️. Очистіть від шкірки яблука та наріжте кубиками.
3️. Змішайте в чаші масло, борошно, цукор, мигдальне борошно та імбир, доки не отримаєте крихту.
4️. Викладіть у форму яблука та смородину, присипте цукром і викладіть зверху тісто.
5️. Випікайте в духовці 180С 20–30 хвилин, поки не з’явиться золотиста хрустка скоринка.
Дістаньте готовий крамбл, заваріть чай і дегустуйте — теплим десерт смачніший

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: