Вівторок, 15 Квітня

Котлети з вареної курячої грудки – це чудовий варіант для тих, хто стежить за своїм здоров’ям, але не хоче відмовлятися від смачної їжі. Ніжні, соковиті та дієтичні, вони підійдуть як для обіду, так і для вечері. Як приготувати дієтичну смакоту, розповість Дніпро Регіон.

 Інгредієнти:

– Відварене філе грудки — 500 г.
– Моцарела — 150 г.
– Яйце — 2 шт.
– Майонез — 70 г.
– Сіль, перець — за смаком
– Борошно — 50 г.
– Панірувальні сухарі — 70 г.
– Рослинна олія — 3 ст. л.

Приготування:

1. Подрібніть курку ножем. Сир натріть на крупній тертці.

2. Яйця злегка збийте виделкою з майонезом, сіллю і перцем.

3. Додайте курку з сиром і борошном, перемішайте. Накрийте кришкою і приберіть в холодильник на півгодини.

4. Сформуйте котлети з фаршу і обваляйте в панірувальних сухарях.

5. Нагрійте олію на середньому вогні на сковороді. Обсмажуйте котлети по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб зарум’янитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: