Котлети з вареної курячої грудки – це чудовий варіант для тих, хто стежить за своїм здоров’ям, але не хоче відмовлятися від смачної їжі. Ніжні, соковиті та дієтичні, вони підійдуть як для обіду, так і для вечері. Як приготувати дієтичну смакоту, розповість Дніпро Регіон.
Інгредієнти:
– Відварене філе грудки — 500 г.
– Моцарела — 150 г.
– Яйце — 2 шт.
– Майонез — 70 г.
– Сіль, перець — за смаком
– Борошно — 50 г.
– Панірувальні сухарі — 70 г.
– Рослинна олія — 3 ст. л.
Приготування:
1. Подрібніть курку ножем. Сир натріть на крупній тертці.
2. Яйця злегка збийте виделкою з майонезом, сіллю і перцем.
3. Додайте курку з сиром і борошном, перемішайте. Накрийте кришкою і приберіть в холодильник на півгодини.
4. Сформуйте котлети з фаршу і обваляйте в панірувальних сухарях.
5. Нагрійте олію на середньому вогні на сковороді. Обсмажуйте котлети по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб зарум’янитися.