Четвер, 28 Листопада

Раніше існувала думка, що редиска не піддається консервуванню, тому багато хто відмовляв собі в оригінальних та смачних заготовках. «Дніпро Регіон» пропонує рецепт консервованого редису.

Інгредієнти:

  • редис;
  • свіжа зелень по гарному пучку;
  • лавровий лист по 1 шт. у банку;
  • часник по 2 шт;
  • перець запашний по 3 шт.;
  • перець горошок по 4 шт.;
  • у кожну банку по 1 л води;
  • цукор на 1 л води, 3 ст.
  • сіль, 2 ст.л;
  • оцет 9%, 60 мл.

Спосіб приготування

  1. Редиска добре промиваємо і обрізаємо пошкоджені місця.
  2. У чисті банки укладаємо гілочки кропу та петрушки, парасольки кропу, часник, перець горошком та запашний.
  3. Заповнюємо банки редис щільно.
  4. Заливаємо окропом і залишаємо на 6 хвилин.
  5. Зливаємо та заливаємо ще раз на 6 хвилин.
  6. Заливаємо втретє і зливаємо воду.
  7. У каструлі кип’ятимо воду.
  8. Воду виміряйте, щоб зварити маринад із необхідними пропорціями солі та цукру оцту.
  9. Доводимо воду до кипіння, розчиняємо сіль та цукор, варимо близько 3 хвилин.
  10. Вливаємо оцет. Коли маринад знову закипить, вимикаємо плиту і розливаємо маринад банками.
  11. Закручуємо кришками, укутуємо і залишаємо остигати.
  12. Зберігаю такі заготівлі у підвалі чи коморі.

Подавати редис можна до будь-яких гарнірів, дуже смачно із запеченим м’ясом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: