Четвер, 2 Травня

Якісний пломбір – як розпізнати?

Для кожного з нас морозиво це не просто десерт. Це приємне нагадування про дитинство, коли ванільна кулька, танула у вафельному стаканчики, і ми, насолоджуючись ніжним смаком, намагалися не впустити ні краплі цієї смакоти. Це мамин голос: «Не поспішай, їж повільно!». А як же можливо це «повільно», коли весь твій маленький світ, від п’ят до скуйовдженої маківки, завмер в очікуванні ніжного солодкого смаку на кінчику язика…

Класичний пломбір – молочний продукт і, отже, містить у собі всі його переваги. У молоці величезна кількість корисних речовин, дуже необхідних для будь-якого організму: амінокислоти, різні вітаміни, мінеральні солі, важливі ферменти та інше. Саме у молоці все необхідне для нашого організму перебуває у найкращому поєднанні! У всіх продуктах на молочній основі містяться молочний жир, білки, вуглеводи, мінеральні речовини: натрій, калій, фосфор, магній, залізо та величезний комплекс вітамінів.

Для кожного з нас морозиво це не просто десерт

Ще один плюс цього десерту в тому, що він заспокоює нервову систему і “заряджає” мізки, адже інгредієнти, що входять до його складу, впливають на вміст в організмі серотоніну, який ще називають «гормоном щастя». На додачу до всього, морозиво – чудова альтернатива для дітей, які навідріз відмовляються пити молоко.

Справа залишилася за малим – зрозуміти, як правильно вибрати якісний пломбір. Є кілька основних моментів, які обов’язково слід враховувати, коли хочете купити морозиво:

  • Перше, на що варто звернути увагу – це термін придатності на обгортці. Якщо хочете бути впевненим у якості морозива, обирайте виробника, який завойовував хорошу репутацію, протягом довгого часу.
  • Друге – переконайтеся, що морозиво не втратило форму. Не дуже приємно, відкриваючи упаковку, виявити прим’яте морозиво.
  • В упаковці не повинно бути кристалів снігу – це ознака порушення температури зберігання. Найкраще утриматися від покупки такого десерту.
  • Ну і звичайно, ретельно вивчіть склад. Адже кожен виробник зобов’язаний надавати точну інформацію про продукт на обгортці.
Для кожного з нас морозиво це не просто десерт

Наприклад, торгова марка «Ласунка» розробила товар для найменших споживачів – морозиво «Малюк-Ам». До складу цього морозива не входять рослинні жири, барвники та інші шкідливі для дитячого організму компоненти. Виготовляється морозиво зі свіжого натурального молока, яєць, цукру та ароматної ванілі. Завдяки цьому в ньому багато кальцію, магнію, фосфору, а також вітамінів А, В, С та групи В.

«Ласунка» вважає за краще використовувати натуральні інгредієнти і не замінювати їх дешевими аналогами. А постійний контроль якості продукції, чітке дотримання технології та температурного режиму, слідування оригінальній рецептурі, високотехнологічне виробництво дають нам можливість створити неймовірне поєднання смаку та користі для всіх поціновувачів цього десерту.

Більше інформації про продукцію ТМ «Ласунка» можна знайти на сайті https://lasunka.com/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: