Середа, 15 Травня

15 листопада розпочався Різдвяний піст. Цей піст – строгий, коли не можна їсти м′ясо і м′ясні вироби, молочну продукцію та яйця. Можна вживати овочі, фрукти, горіхи, бобові та інші пісні продукти. Пропонуємо приготувати салат з креветками, які вважаються безкровними та відносяться до пісних продуктів харчування.

Для приготування смачного пісного салату знадобиться хурма, рукола, креветки та авокадо. Рецетом корисної страви ділиться «Дніпро Регіон».

Складові:

  • Рукола
  • Креветки
  • Часник
  • Мед
  • Хурма (не корольок)
  • Авокадо
  • Оливкова олія
  • Соєвий соус
  • Кінза

Як приготувати салат з хурмою, руколою, креветками та авокадо

1. Креветки розморозити. (Це важливо!) Якщо в панцирі очистити. Зробити надріз гострим ножем уздовж спинки та видалити кишку. Обсмажити на оливковій олії до рожевого кольору. Кинути в сковороду нарізаний часник.

2. Обсмажувати 1 хв. Кладемо 0,5 ст л меду і наливаємо приблизно 5-7 ст л соєвого соусу. Перемішуємо і смажимо на сильному вогні. Креветки мають закарамелізуватися.

3. А далі все ще простіше. Викладаємо в тарілку руколу. Нарізану на великі  шматки хурму і авокадо. Креветки разом з невеликою кількістю соусу, який залишився в сковороді. Зверху трохи кінзи і збризкати оливковою олією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: