Вівторок, 26 Листопада

Сезон баклажанів – саме час приготувати цю дуже смачну закуску. Легко та швидко а ще й з натяком на італійський прованс. Як приготувати рулетики з баклажанів зі шпинатом та сиром розповість «Дніпро Регіон».

Складові:

  • Баклажани – 2 штуки;
  • Сіль за смаком;
  • Перець чорний мелений – за смаком;
  • Рослинна олія – 2 ст.л.;
  • Шпинат – 300 г;
  • Яйце – 1 штука;
  • Рікотта – 300 г;
  • Італійські трави – 1 ч. л.;
  • Томатний соус – 300 г;
  • Моцарелла – 100-150 г.

Як готувати

  1. Баклажани наріжте плоскими стрічками. Викладіть на застелений фольгою лист. Посолити, поперчити і збризкати маслом.
  2. Запікайте 15 хвилин при температурі 200 С. Дістаньте баклажани з духовки і трохи остудіть, щоб їх можна було брати в руки.
  3. Візьміть невеликий пучок свіжого шпинату (можна додати трохи іншої зелені, наприклад, базиліка). Злегка збийте яйце. Додайте до рикотти разом зі шпинатом, італійськими травами, сіллю та перцем. Перемішайте.
  4. Нанесіть начинку на кожен шматочок баклажану та скрутіть рулетики.
  5. Форму для запікання змастіть олією. Розподіліть по ній половину соусу. Викладіть рулетики із баклажанів. Полийте соусом, що залишився, і посипте тертою моцарелою.
  6. Запікайте рулетики з баклажанів 20 хвилин при температурі 180 С.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: