П’ятниця, 3 Травня

Незважаючи на комфортно обладнані кухні, багато жителів міста інколи згадують страви, приготовані на вогнищі, а ще краще в печі. Тим, хто тужить по сільській кухні, пропонуємо приготувати гречану кашу зі свининою та овочами по-сільськи у горщику.

Звичайно, міська духова шафа не замінить справжню піч, але страва вийде ситною і майже як у селі.

 

Для приготування потрібно:

  • 2 склянки гречки;
  • 400 г свинини;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • сіль за смаком;
  • 4 склянки бульйону.

Як готувати гречану кашу зі свининою та овочами по-сільськи у горщику:

  • Готувати цю кашу зі свининою зовсім необов’язково. Можна сміливо використати яловичину або курку.
    Насамперед займіться м’ясом. Його потрібно промити та нарізати середніми кубиками.
  • Чистимо цибулю і ріжемо її півкільцями.
  • Складаємо м’ясо та цибулю у горщик і засипаємо промитою гречаною крупою.
  • Тепер залишиться влити бульйон, посолити, додати спеції до смаку, накрити горщик кришкою і поставити його в розігріту до 180 градусів духовку.

Каша буде готова за 40 хвилин.

До столу її подають гарячою, додавши вершкове масло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: