Четвер, 2 Травня

Картопляний коржик із зеленю на сковорідці – це блюдо, яке готується за лічені хвилини без метушні. Виходить дуже смачним та ситним. Відмінна ідея для сніданку чи вечері. З начинками, до речі, можна експериментувати. Замість зелені можна покласти ковбасу з сиром, виходить така собі піца. Рецептом приготування картопляного коржика на сковорідці ділиться «Дніпро Регіон».

Інгредієнти:

  • картопля 1 шт. (велика);
  • яйце 1 шт.;
  • зелена цибуля, кріп  за смаком;
  • сіль, перець за смаком;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Зелену цибулю дрібно нарізати.
  2. У глибокій тарілці з’єднати яйце, сіль, перець, зелену цибулю, за бажання можна додати кріп. Перемішати, злегка збити віночком.
  3. Картоплю натерти на великій тертці.
  4. Сковороду змастити олією. Половину картоплі викласти на дно сковороди. При вкладанні картоплю злегка віджимаємо, зайва волога нам не потрібна.
  5. На картоплю викладаємо яйця із зеленню, по можливості рівномірно розподіляємо.
  6. Картопля, що залишилася, також віджимаємо рукою і викладаємо зверху.
  7. Обсмажуємо коржик під кришкою з двох сторін до рум’яної скоринки.

Подаємо страву гарячою. Зовні-хрумка скоринка, внутрішньо-зелена начинка. Можна зі сметаною, можна з часниковим соусом, а можна і просто без нічого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: