Субота, 18 Травня

Картопляна запіканка – улюблена страва, з приготуванням якої впораються навіть недосвідчені господині. «Дніпро Регіон» пропонує приготувати запіканку з фаршем та сиром, смак та аромат якої підкорить серце будь-кого.

Інгредієнти:

  • Картопля – 1,3 кг;
  • фарш – 600 г;
  • цибуля – 250 г;
  • часник – 3 зубчики;
  • яйця – 1 шт.;
  • сир – 150 г;
  • вершкове масло – 50 г;
  • сіль та спеції – за смаком;
  • рослинна олія.

Спосіб приготування:

  1.  Насамперед слід почистити і нарізати скибочками картопля, поставити варитися.
  2. Цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити до золотистості. Додати фарш, половину чайної ложки солі та нарізаний часник. Обсмажити протягом 5 хвилин та зняти з вогню.
  3. Приготувати пюре. У пюре додати яйце.
  4. Викласти у форму 50% пюре, потім шар фаршу, далі знову пюре. Зверху посипати шаром сиру. Відправити до духовки на 20 хвилин. Запікати при температурі 200 градусів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: