Середа, 15 Травня

Імбирний шоколадний кекс з вишнею нікого не залишить байдужим. Спробувавши хоч раз такий смачний кекс, ви будете його постійно готувати. Готується з самих прстих інгредієнтів, які є у кожної господині дома. Приємно випити філіжанку чаю або кави з таким кексом. Як приготувати шоколадний кекс з вишнею розповість «Дніпро Регіон».

Складові:

  • яйця – 3 штуки;
  • вишня – 300 г;
  • гіркий розтоплений шоколад – 50 г;
  • імбир мелений – 1 столова ложка;
  • вершкове масло м’яке – 50 г;
  • крохмаль – 1 столова ложка;
  • борошно – 175 г (1 склянка);
  • какао-порошок – 2 столові ложки;
  • цукор – 120 г (трохи більше половини склянки);
  • розпушувач тіста – 1 чайна ложка.

Як приготувати імбірний шоколадний кекс  з вишнею – рецепт:

  1. Нам знадобиться 300 г вишень (якщо у вас заморожені, приберіть кісточки). Пересипаємо 1 столовою ложкою крохмалю. Розбиваємо 3 яйця. Збиваємо їх із 120 г цукру до отримання пишної маси. Додаємо 50 г м’якого вершкового масла.
  2. Додаємо 50 г розтопленого гіркого шоколаду. Добре перемішуємо. 1 склянку борошна змішуємо з 1 чайною ложкою розпушувача і 2 столовими ложками какао-порошку. Просіюємо. Додаємо 1 столову ложку меленого імбиру. Акуратно замішуємо тісто. Додаємо вишні. Ще раз перемішуємо.
  3. Форму змащуємо олією. Розподіляємо тісто. Відправляємо до розігрітої духовки до 180 градусів приблизно на 40 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: