Вівторок, 11 Лютого

Як приготувати львівський сирник. Ідеальний рецепт смаколика, який нікого не залишить байдужого, розповість Дніпро Регіон.

Десерт за цим рецептом завжди вдається як треба!

Як приготувати львівський сирник

Інгредієнти:

700 г кисломолочного сиру
4 яйця
40 г крохмалю
150 г цукру
100 г сметани
100 г топленого масла ТМ Яготинське @yagotynske
ваніль, цедра 1 апельсину
150 г родзинок
90 г чорного шоколаду + 90 г молочного шоколаду + 20 г олії

Приготування:

спершу на ніч або на пару годин заливаємо водою родзинки, як вони набухнуть – воду зливаємо
зʼєднуємо сир, цукор, крохмаль, сметану, топлене масло, ваніль і цедру – добре збиваємо блендером, додаємо родзинки, перемішуємо і викладаємо в форму
випікаємо при 170 градусах – 45 хвилин, я печу на нижньому рівні решітки, і печемо ще при 180 градусах – 15 хвилин, охолоджуємо
сирник охолоджуємо в холодильнику ніч або 4 години
для шоколадного шару зʼєднуємо шоколад з олією, розтоплюємо в мікрохвильовці і покриваємо сирник, охолоджуємо ще годинку, смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: