Середа, 8 Травня

Експерти розповіли, як змінилися ціни на продукти у лютому порівняно з січнем, повідомляє Дніпро Регіон.

Так, м’ясні продукти здорожчали у середньому на 0,50%. Середня вартість сала додала 7,62%, м’яса свинини, курятини, яловичини – 1,05%. А середня ціна на ковбаси у лютому впала на 0,02%.

Молочні продукти у середньому здорожчали на 1,66%. Твердий сир піднявся у ціні на 1,04%, вершкове масло – 1,02%. Лідер здорожчання  – молоко (+4,57%).

Бакалія здорожчала у середньому на 3,86%. Найсильніше – соняшникова олія (+15,98%), цукор (+6,14%), борошно (+4,50%).

Також ми писали: чи буде сезонне зниження цін на молоко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: