Субота, 23 Листопада

Як зварити кукурудзу ідеально?

Ніщо так не нагадує про літо, як солодкий аромат свіжої кукурудзи. Варена кукурудза – це не лише смачна закуска, а й справжнє задоволення для гурманів. Але щоб насолодитися її смаком повною мірою, потрібно знати кілька секретів правильного приготування. Давайте розкриємо їх разом! Про це розповість Дніпро Регіон.

Головний секрет – це варити кукурудзу з початками. Саме завдяки ним вона буде
більш ніжною та ароматною.
Отож, на 2 літри води в? нам потрібна 1 столова ложка цукру та все листя. На дно кастрюлі викладаємо листя, потім кукурудзу, заливаємо водою, додаємо цукор, знову листя і притискаємо кришкою. Варимо на вогні вище середнього 5 хвилин після закипання.
А потім беремо вершкове масло та сир і кайфуємо.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: