Четвер, 24 Жовтня

«Філадельфія» – це один із найсмачніших та найніжніших видів ролів.  Готувати їх набагато простіше, ніж багато хто думає. Традиційні роли «Філадельфія» готують із сирою рибою, але якщо бентежить сира риба, можна використовувати і слабосолону. Як зробити філадельфія роли з лососем в домашніх умовах розповість «Дніпро Регіон».

Складові:

  • Риба: сьомга, лосось
  • Рис для суші
  • Сир Філадельфія або будь-який сирний вершковий сир
  • Авокадо
  • Огірок
  • Листи норі

Як приготувати роли філадельфія з лососем

1. Відварюємо рис для суші. (Звичайний рис тут не підійде) Робимо все згідно інструкції на упаковці. Обов’язково добре промиваємо рис, доки вода не стане прозорою. І обов’язково робимо заправку для рису, щоб він не був прісним та нудним (на будь-якій упаковці все вказано). Нарізаємо огірок та авокадо соломкою, а філе риби тонкими скибочками. Бамбуковий килимок застилаємо харчовою плівкою і викладаємо лист норі, матовою стороною нагору.

2. На норі викладаємо рівним шаром рис, розподіляючи його. Рис накриваємо харчовою плівкою та перевертаємо. Рис тепер опиниться внизу. На лист норм викладаємо вершковий сир, формуючи з нього валик. Кладемо на сир авокадо та огірок. За допомогою килимка акуратно скручуємо в рулет і надаємо потрібну форму ролу! Зверху, на рис викладаємо скибочки риби. Нарізаємо рол на шматочки.

3. Після кожного надрізу краще протирати ніж та змочувати його водою. Ніж має бути гострим, щоб нарізка вийшла ідеальною. З ролами подають соус васабі, пряний імбир та традиційний соєвий соус. Соєвий соус доповнює блюдо і надає йому неповторний смак. Неспішно смакуємо кожен шматочок і насолоджуємось.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: