Прикрасити будь-який святковий стіл допоможе солона риба, а саме скумбрія. Коштує цей продукт не дорого, а користі від нього багато. Засолити таку рибу дуже просто, тому рекомендуємо ознайомитись, як це зробити розповість «Дніпро Регіон».
Склад:
- Риба – 0,5 кг;
- Білий цукор – чайна ложка;
- Кухонна сіль – їдальня ложка;
- Зерна гірчиці – 0,5 чайної ложки;
- Зерна коріандру – чайна ложка;
- Листя лавра – 1 шт.;
- Чорний перець – 5 горошин.
Покроковий рецепт:
- Вимийте та випатрайте рибу.
- Обсушіть її паперовим рушником.
- Усі спеції потрібно добре змішати між собою, а краще перетерти у ступці.
- Покладіть спеції в пакет разом із рибою, і добре потріть її.
- Зауважте пакет, і на 24 години відправте в холодильну камеру.
Спробуйте приготувати таку рибку, і ви залишитеся задоволені.
Таку рибу можна зберігати і в морозильній камері, якщо хочете продовжити термін її зберігання.