Вівторок, 26 Листопада

Прикрасити будь-який святковий стіл допоможе солона риба, а саме скумбрія. Коштує цей продукт не дорого, а користі від нього багато. Засолити таку рибу дуже просто, тому рекомендуємо ознайомитись, як це зробити розповість «Дніпро Регіон».

Склад:

  • Риба – 0,5 кг;
  • Білий цукор – чайна ложка;
  • Кухонна сіль – їдальня ложка;
  • Зерна гірчиці – 0,5 чайної ложки;
  • Зерна коріандру – чайна ложка;
  • Листя лавра – 1 шт.;
  • Чорний перець – 5 горошин.

Покроковий рецепт:

  1. Вимийте та випатрайте рибу.
  2. Обсушіть її паперовим рушником.
  3. Усі спеції потрібно добре змішати між собою, а краще перетерти у ступці.
  4. Покладіть спеції в пакет разом із рибою, і добре потріть її.
  5. Зауважте пакет, і на 24 години відправте в холодильну камеру.

Спробуйте приготувати таку рибку, і ви залишитеся задоволені.

Таку рибу можна зберігати і в морозильній камері, якщо хочете продовжити термін її зберігання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: