Понеділок, 6 Травня

Смачну і ароматну черешню можна їсти не тільки влітку. Щоб куштувати ці ягоди весь рік, потрібно їх заморозити.

Як підготувати до заморожування

Зокрема, перед замороженням черешню необхідно ретельно помити. Після цього ягоди потрібно просушити рушником. Також можна викласти черешню на деко і поставити на протязі.

До того ж варто перебирати ягоди, щоб в морозильну камеру потрапили тільки стиглі черешні.

Способи заморозки

Черешня з кісточками

Для такого способу ягоди треба викласти на деко і поставити в морозильну камеру на 2 години. Варто пам’ятати, що черешні не повинні торкалися одна одної.

Після того, як ягоди замерзнуть, потрібно скласти їх в пакет та покласти до морозилки.

Без кісточок

Черешні без кісточки заморожують, так само як і з кісточками. Однак у цьому способі необхідно видалити кісточку за допомогою спеціального приладдя.

З цукром

Потрібно з черешень дістати кісточки та скласти їх в контейнері, викладаючи шарами. Однак, кожен шар необхідно пересипати цукром в пропорції: 100-200 грамів на 1 кілограм.

У сиропі

Необхідно взяти цукор і воду в пропорції один до одного. Для того, щоб приготувати сироп, потрібно закип’ятити воду та додати до неї цукор.

Після того, як сироп охолоне, поставте його в холодильник на кілька годин. Частину помитих ягід з видаленими кісточками викладають у контейнери так, щоб вони займали дві третини, та залліть сиропом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: