Четвер, 26 Грудня

Вибір ананаса на святковий стіл – це маленьке мистецтво. Ось кілька простих порад, як вибрати стиглий і смачний ананас для новорічного столу від «Дніпро Регіон».

Поради як вибрати стиглий і смачний ананас:

  1. Ідеальний ананас має овальну форму з жовто-коричневими лусочками та сухою плодоніжкою.
  2. Зелена верхівка має бути густою та досить довгою.
  3. Легкий підсохлий кінчик лусочок – гарна ознака.
  4. Зелена шкірка говорить про погану якість, а бура чи бордова – про перезрілість.
  5. Якщо звук глухий та глибокий – ананас стиглий. Порожній звук свідчить про недозрілість.
  6. Вм’ятина від натискання на шкірку має швидко відновлюватися.
  7. Добрий ананас важить від 1 до 2 кг.
  8. Якщо листя однобоке або усохле, це погана ознака.
  9. У стиглого ананаса верхівка злегка провертається.
  10. Стиглий ананас видає легкий фруктовий аромат. Занадто сильний чи різкий запах свідчить про перезрілість, а відсутність аромату – на незрілість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2 1 голос
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: