Неділя, 5 Травня

Борщ смакує в будь-яку пору року. Якщо ж його готувати взимку, то смачніша страви виходить тоді, коли додати власноруч заготовлену заправку, повідомляє «Дніпро Регіон»

Цей рецепт розрахований на 12 баночок по 0,5 літра. Якщо ви хочете запастися такими заправками на всю зиму – збільшуйте кількість інгредієнтів пропорційно.

Інгредієнти:

Буряк – 3 кілограми

Морква – 1 кілограм

Цибуля – 1 кілограм

Перець болгарський – 1 кілограм

Помідори – 1 кілограм

Цукор – 1 склянка

Сіль – 3 столові ложки

Рослинна олія – ​​1 склянка

Оцет (9%) – 125 мілілітрів

Спосіб приготування:

Усі овочі промийте та очистіть від шкірки. Цибулю наріжте півкільцями чи кубиками – як вам більше подобається. Буряк та моркву натріть на великій тертці.

Болгарський перець наріжте тонкою соломкою чи пластинками. Помідори розділіть на чотири частини або наріжте тонкими кружальцями.

Усі овочі викладіть в каструлю шарами: цибуля – буряк – морква – помідори – болгарський перець. Зверху засипте сіллю, цукром, додайте оцет та олію.

Каструлю поставте на невеликий вогонь і зачекайте, доки овочі пустять сік. Тоді перемішайте та варіть ще 25-30 хвилин на середньому вогні.

Готову гарячу заправку розлийте по стерилізованих банках та закрийте. Зберігати банки можна у темному та прохолодному місці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: