Понеділок, 29 Квітня

Як приготувати смачні вергуни, такі, як робила у дитинстві бабуся в селі, передає «Дніпро Регіон».

Інгредієнти

Борошно — 400 г
Кефір — 200 мл
Яйце — 1 шт.
Цукор — 100 г
Ванільний цукор — 12 г
Розпушувач — 12 г
Цукрова пудра — 30 г
Олія — 300 мл

Приготування

Кефір заздалегідь дістати з холодильника, щоб він потеплішав до кімнатної температури. З’єднати його з яйцем та цукром, перемішати вінчиком.

Просіяне борошно з’єднати з розпушувачем і ванільним цукром. І одержану суміш обережно додавати в кефір невеликими порціями. Тісто має вийти м’яким і не липнути до рук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 1 голос
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: