П’ятниця, 18 Жовтня

Приготувати м’які та пухкі пиріжки з капустою нескладно, якщо знати кілька нюансів. Сьогодні приготуємо цю просту і традиційну українську страву. Про це повідомляє Дніпро Регіон.

Як приготувати пиріжки з капустою

Почнемо із начинки.

  1. Капусту тонко шаткуємо, заливаємо окропом у великій каструлі, накриваємо кришкою, залишаємо на 5-10 хвилин.
  2. Цибулю нарізаємо на четвертинки, обсмажуємо до прозорості.
  3. Перекладаємо капусту на сито, даємо трохи охолонути, добре віджимаємо, перекладаємо до цибулі.
  4. Додаємо сіль, чорний перець та шматочок вершкового масла. Як тільки масло розтане, вимикаємо плиту. Начинка готова, даємо їй час охолонути.

Як приготувати тісто на пиріжки з капустою

  1. У 500 мл теплого кефіру додаємо 3 г сухих дріжджів, перемішуємо, залишаємо на кілька хвилин.
  2. Розбиваємо в миску одне яйце, додаємо чайну ложку солі без гірки, столову ложку цукру, 50 мл олії (без запаху), розмішуємо до однорідності, додаємо кефір з дріжджами.
  3. Вводимо частинами просіяне борошно, не забуваємо додати чайну ложку соди без гірки.
  4. Наприкінці замішування додаємо частинами шматочок вершкового масла.  Тісто має постояти у теплому місці 30-40 хвилин.

Смажити  пиріжки потрібно на середньому вогні. Якщо готувати на сильному, то вони підгорять, а всередині залишаться сирими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

5 2 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: