Неділя, 28 Квітня

Розпочався сезон різноманітних овочів, особливо яскраво кидаються своїм забарвленням баклажани, помідори. Їх можна поєднати в дивовижні за смаком страви. Страви з баклажанів дуже корисні, оскільки містять багато корисних речовин, вітаміни групи В, калій і цинк, а їх сік володіє бактерицидними властивостями, передає «Дніпро Регіон» 

Приправивши смажені баклажани майонезом і часником, можна отримати особливий пікантний присмак, який не залишить байдужими гостей і близьких. Неодмінно потрібно приготувати побільше, так як прохання про добавку або пропозицію готувати частіше надійде обов’язково.

Інгредієнти:

  • баклажани – 3 шт.
  • помідори – 2 шт.
  • майонез – 100 г
  • часник – 4 зубчики
  • масло рослинне – 50 мл
  • зелень – за смаком

Покрокове приготування:

  1. Помідори, баклажани та зелень помити.
  2. Баклажани нарізати кружечками, залити водою і посолити. Так їх залишити на 30 хвилин, через даний час злити воду.
  3. Обсмажити на сковороді з обох сторін.
  4. Підготувати помідори, порізати кружечками.
  5. Змішати майонез з часником, видавленим через землянку або натертим на тертці.
  6. Нанести готову суміш на баклажани, зверху розмістити помідори і за бажанням прикрасити зеленню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: