Вівторок, 7 Травня

Для багатьох тефтелі є базовою стравою, яка часто з’являється на столі.

Незважаючи на той факт, що готують їх багато господинь, досягти відмінного результату виходить не завжди, «Дніпро Регіон» розповість про 3 важливі секрети про які варто пам′ятати, щоб приготувати смачні тефтелі.

Якість м’яса

Якщо ви є прихильником легких дієтичних страв, то навряд чи вам вдасться приготувати гідні тефтелі. Справа в тому, що фарш приблизно на чверть має складатися із жирного м’яса.

Саме це дозволяє надати страві приголомшливу соковитість.

Хліб

Деякі вважають, що хліб потрібен лише для приготування котлет, але це поширена помилка. Тефтелі лише виграють при додаванні цього компонента.

Спочатку його потрібно вимочити і лише потім ввести до інших компонентів.

Цибуля та сухарики

Хазяйкам не варто забувати про те, що тефтелі також потребують цибулі, якщо ви хочете приготувати соковите блюдо, що тане в роті. Овочі потрібно або дрібно посікти, або перекрутити разом з фаршем.

Також варто додати невелику кількість панірувальних сухарів. Завдяки цьому компоненту тефтелі добре тримають форму і виходять однорідними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: