Четвер, 9 Травня

Салат Мімоза – одна з найпопулярніших страв на святковому столі. Варіантів приготування досить багато: є салат Мімоза з сиром, печінкою тріски, крабовими паличками. Але суть страви залишається тією ж. Пропонуємо класичний рецепт салату Мімоза, який можна урізноманітнити на свій смак, повідомляє  Дніпро Регіон

Як приготувати салат Мімоза: покроковий рецепт

1. Картоплю і моркву відварити до готовності. Остудити, почистити

2. Цибулю дрібно нарізати. Залити її окропом, залишити на 10 хвилин, потім воду злити, цибулю промити в холодній воді (так вона не буде гірчити)

3. Моркву і картоплу натерти на дрібній тертці

4. Яйця зварити, відокремити білки від жовтків. Білки натерти на дрібній тертці

5. Жовтки натерти на дрібній тертці

6. З риби злити масло. Рибу розім’яти виделкою і викласти на дно салатниці, змастити домашнім майонезом

7. На рибу викласти білки, трохи змастити майонезом. На білки викласти моркву і знову змастити майонезом

. На моркву викласти цибулю, на неї картоплю, трохи посолити й змастити майонезом. На картоплю викласти жовтки – салат готовий!

Поради для господарки

Для салату Мімоза підійдуть рибні консерви – тунець, лосось, скумбрія. Вибирайте свій улюблений вид – рибу в маслі або у власному соку. Небажано використовувати рибні консерви в томатному соусі.

Джерело – smachno.ua/ua

Раніше ми писали

Сніжний Армагедон накрив Дніпро: місто в заторах, пасажири штовхають машини (Фото)

На Дніпропетровщині чоловік витягнув зі сніжного полону карету швидкої, де був пацієнт з інфарктом (Відео)

Як дніпряни святкували Новий рік в СРСР (Фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: