Четвер, 24 Жовтня

Пампушки виходять м’які, ароматні, з часником і зеленню … Ідеальне доповнення до домашнього борщу. Як приготувати пишні пампушки на воді до борщу розповість «Дніпро Регіон».

Складові:

Тісто:

  • Борошно – 300 г;
  • Сіль – 0,5 ч.л;
  • Цукор – 2 ч.л;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Олія – 3 ст.л.;
  • Дріжджі сухі – 2 ч.л (без гірки);
  • Вода – 150 мл.

Заливка (для змащування пампушок):

  • Кріп;
  • Часник – 2-3 зубчики;
  • Сіль – 0,5 ч.л;
  • Олія – 1 ст.л;
  • Вода – 1,5 – 2 ст.л

Додатково:

  • Яйце для змащування пампушок.

Як приготувати пишні пампушки до борщу з часником у духовці

1. З’єднати воду, дріжджі, яйце, цукор та сіль. Перемішати до однорідності та ввести олію. Знову перемішати і частинами ввести борошно до тесту на оладки, далі вносимо ще борошно і замішуємо ложкою, далі руками на столі. Тісто буде м’яким, липким, але на руках не залишатиметься.

2. Чашу змастити олією, укласти тісто, накрити плівкою і відправити на вистоювання в тепле місце на 1 годину. Тісто сильно збільшиться. Розділити на 12 частин, кожен підкатати в кульку і викласти у форму, застелену папером або змащену олією. Накриваємо пампушки і забираємо в тепло на 20-25 хвилин.

3. У цей час робимо соус для пампушок. Дрібно нарізаємо кріп, додаємо часник, пропущений через прес, олію, сіль, воду і перемішати до об’єднання. Пампушки, що підійшли, змастити яйцем і випікати при 180С близько 25 хвилин. Готові гарячі пампушки змастити часниковим соусом. Смачного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: