Четвер, 2 Травня
Для тих, хто хоче приготувати смачні домашні пиріжки, як в дитинстві пекла та балувала бабуся, то спробуйте цей рецепт, повідмоляє Дніпро Регіон.
ІНГРЕДІЄНТИ

Для тіста:

Для начинки:

ПИРІЖКИ З М’ЯСОМ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

 КРОК 1

Підготуйте всі інгредієнти для приготування пиріжків з м’ясом. Якщо будете використовувати кухонну машину Kenwood, як я, то підготуйте також насадку гак і м’ясорубку. Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів.

 КРОК 2

Для тіста всипте в чашу 500 г борошна, 1 ст. л. цукру, ½ ч. л. солі, 1 яйце, 50 мл соняшникової олії і 1 пакетик сухих дріжджів, влийте 250 мл молока. Ще раз хочу звернути увагу на дріжджі – обов’язково перевіряйте їх термін придатності та читайте пропорції на упаковці, вони можуть відрізнятися, в залежності от виробника.

 КРОК 3

Замісіть тісто за допомогою насадки гак. Використовуйте середні обороти для замішування.

 КРОК 4

Свинину (500 г) наріжте невеликими кубиками і зробіть фарш за допомогою насадки м’ясорубка. Дуже зручно, що ви можете одночасно робити фарш і замішувати тісто. Якщо у вас немає кухонної машини, можна замісити тісто вручну і зробити фарш за допомогою будь-якої м’ясорубки. Але зручніше і швидше, звичайно, зробити обидва процеси одночасно, так ви заощадите час і зусилля.

 КРОК 5

Готове тісто покладіть у миску, змащену олією, накрийте рушником і поставте в тепле місце без протягів на 45-60 хвилин.

 КРОК 6

Розігрійте пательню з 2-3 ст. л. соняшникової олії і викладіть 1-2 розчавлені зубчики часнику. Приблизно через 2-3 хвилини, після того, як олія ароматизується, витягніть часник з пательні.

 КРОК 7

Після того, як ви витягли часник, викладіть на пательню свинячий фарш і підсмажте кілька хвилин. Додайте 50 мл соєвого соусу.

 КРОК 8

Через кілька хвилин додайте до фаршу 1 ст. л. томатної пасти, трохи солі та перець за смаком.

 КРОК 9

Перемішайте, щоб паста і сіль з перцем рівномірно розподілилися у фарші, і готуйте до готовності м’яса.

 КРОК 10

Коли тісто підійшло, обімніть його і розділіть на 12 рівних частин.

 КРОК 11

Розкачайте кожну кульку тіста в тонкий пласт за допомогою качалки.

 КРОК 12

Викладіть в середину кожного пласта м’ясну начинку і сформуйте пиріжки. Я захотів надати їм трикутної форми, але ви можете вибрати і будь-яку іншу, на смак це не вплине.

 КРОК 13

Викладіть сформовані пиріжки на деко, застелене пергаментом, швом вниз.

 КРОК 14

Змішайте 1 жовток з 2 ст. л. молока і змастіть пиріжки цією сумішшю для отримання рум’яної скоринки.

 КРОК 15

Якщо є бажання, посипте пиріжки 1 ст. л. маку. Ми звикли до маку в десертах, а мені захотілося з’єднати його із м’ясом. Смак вийшов дуже цікавий.

 КРОК 16

Випікайте пиріжки в розігрітій до 180 градусів духовці на середньому рівні приблизно 25-30 хвилин.

Готувати – це просто! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: