Хто сказав, що випічка має бути складною? Сьогодні ми приготуємо смачний і ароматний пиріг “Равлик”, який підкорить серця всіх ласунів. Цей рецепт простий у виконанні, а результат перевершить усі очікування. Про це повідомляє Дніпро Регіон.
Як приготувати пиріг «Равлик»
Інгредієнти:
Листкове тісто – 500 гр.
Сир – 300 гр.
Жовток – 1 шт.
Кунжут
Приготування:
1. Тісто розморозити згідно інструкції на упаковці, викласти на поверхню, присипану борошном та злегка розкачати.
2. Розрізати на смужки ~5см в ширину та викласти в середину кожної дрібно натертий сир.
3. Добре защепити краї кожної смужки та викласти на пергамент у вигляді равлика.
4. Змастити збитим жовтком та посипати кунжутом.
5. Випікати: 180/30-35хв.
Простий рецепт приготування рулета Равлик
Інгредієнти:
- Лаваш – 2 Штуки (Тонкий)
- Фарш Курячий – 300-350 Грам
- Цибуля – 1 Штука
- Яйця – 2 Штуки
- Крем – 3 Ст. Ложки
- Сир твердий – 70 грамів
- Сіль – до смаку
- Перець Духмяний Мелений – до смаку
- Паприка – до смаку
Спосіб приготування:
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Цибулю дрібно наріжте.
До фаршу додайте цибулю, додати сіль і перець до смаку. Я додаю досить багато, мені подобається, який аромат вона надає фаршу.
Перемішайте фарш.
Листи лаваша розрізати навпіл і кожен шматок змастіть фаршем.
Загорніть лаваш з фаршем в рулет. Форму для запікання змастіть рослинною олією. Утворені рулети з лаваша викладіть у форму у вигляді равлика — починайте з центру і поступово просувайтеся до країв форми.
Змішайте сметану, яйця і натертий на дрібній тертці твердий сир, додайте трохи солі і чорний мелений перець. гарненько перемішайте.
Отриманою сумішшю залийте равлика з лаваша.
Запікайте равлика з лаваша в духовці, розігрітій до 200 градусів, 30-40 хвилин. Заливка повинна запектися, а начинка повністю приготуватися.