Вівторок, 30 Квітня

У більшості при слові лимонад асоціації виникають із солодким газуванням, від якого в спеку пити хочеться ще більше.

Рецепт приготування домашнього лимонаду давно не секрет. Здебільшого його готують із цитрусових. Розкажемо, як приготувати полуничний напій.

Для приготування полуничного лимонаду потрібно:

натуральний мед 400 г;
вода питна – 1,7 літри;
полуниця – 450 гр;
натуральний лимонний сік – 350 г;
лід.

Як приготувати полуничний лимонад без цукру:

Розчиніть мед у воді. Якщо мед гутий, то найпростіше це зробити в теплій воді, а потім охолодити її в холодильнику.

Якщо немає бажання возитися, можна перемішати мед з водою блендером або міксером.
Потім у блендері потрібно подрібнити полуницю, як слід віджати сік, щоб насіння та м’якоть не потрапили в лимонад.

Простіше це робити за допомогою марлі, чи протираючи ягідну масу через дрібне сито.

У фіналі полуничний сік змішують із медовою водою.

Щоб вичавити сік з лимона без залишку, його слід на 15-30 секунд покласти в мікрохвильову піч (залежно від розміру плода і потужності техніки).

Видавити сік, змішати з полунично-медовою водою і охолодити в холодильнику. При цьому можна додати листя м’яти або меліси.

Розлийте лимонад у склянки з льодом та насолоджуйтесь прохолодою!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: