Вівторок, 7 Травня

Відомий кухар Євген Клопотенко поділився рецептом літнього борщу. Він зазначив, що зелений борщ може бути червоним і розповів, як приготувати цю страву з квасом. Ви теж маєте це спробувати, повідомляє «Дніпро Регіон» 

У літній сезон, коли гарячі страви не дуже смакують, знайдіть альтернативу та насолодіться новими рецептами.

—Геніальність борщу, окрім всього, в тому, що він гнучкий. Хочеш з квасолею? Буде з квасолею. Хочеш з карасями? Буде з карасями. Хочеш холодний? Буде холодний. А оскільки зараз стає все спекотніше, то вам точно захочеться спробувати саме холодний борщ. Тож, тримайте рецепт, — прокоментував Євген Клопотенко.

Інгредієнти:

  • 2 великих буряки (сирі)
  • 2 буряки (варені або запечені)
  • 1 склянка хлібного квасу
  • 1 пучок щавлю
  • 2 картоплини (варені в мундирі)
  • 1 ст. л. солодкої гірчиці (на порцію)
  • 80 г мангольда (або міксу салатів)
  • до смаку сіль і перець

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: