Відомий кухар Євген Клопотенко поділився рецептом літнього борщу. Він зазначив, що зелений борщ може бути червоним і розповів, як приготувати цю страву з квасом. Ви теж маєте це спробувати, повідомляє «Дніпро Регіон»
У літній сезон, коли гарячі страви не дуже смакують, знайдіть альтернативу та насолодіться новими рецептами.
—Геніальність борщу, окрім всього, в тому, що він гнучкий. Хочеш з квасолею? Буде з квасолею. Хочеш з карасями? Буде з карасями. Хочеш холодний? Буде холодний. А оскільки зараз стає все спекотніше, то вам точно захочеться спробувати саме холодний борщ. Тож, тримайте рецепт, — прокоментував Євген Клопотенко.
Інгредієнти:
- 2 великих буряки (сирі)
- 2 буряки (варені або запечені)
- 1 склянка хлібного квасу
- 1 пучок щавлю
- 2 картоплини (варені в мундирі)
- 1 ст. л. солодкої гірчиці (на порцію)
- 80 г мангольда (або міксу салатів)
- до смаку сіль і перець