Субота, 23 Листопада

Це блюдо підійде як для святкого столу, так і для повсякденного приготування.  Курячі гомілки виходять дуже смачними, за подачею не поступаються ресторанній страві. А саме головне, що їх легко приготувати вдома. Як приготувати курячі гомілки в листковому тісті в духовці, рецептом ділиться «Дніпро Регіон».

Складові:

  • Курячі гомілки 6 шт. 900 г
  • Листкове тісто бездрожжеве 2 листи 500 г
  • Борошно 30 г
  • Яйця (жовтки) 2 шт.
  • Часник 3 зубчики
  • Соєвий соус 3 ст. ложки
  • Паприка копчена 2 ч. ложки
  • Ягідний соус 50 г

Як приготувати курячі гомілки в листковому тісті в духовці

1. У мисці змішати подрібнені зубчики часнику, соєвий соус, копчену паприку і відправити в маринад гомілки. Залишити маринуватися. Борошно висипати на стіл і розкотити шматочки листкового тіста за допомогою качалки. Ножем для піци розрізати пласти тіста на смужки товщиною по 1,5 см.

2. Кожну кісточку гомілки замотати у фольгу, а потім закріпивши фольгою, намотати на гомілки по спіралі внахлест смужки тесту, закріпити в кінці, не залишаючи прогалин. Таким чином загорнути решту гомілок.

3. Жовтки відокремити від білків, до жовтків додати невелику кількість води та збити вилкою.

4. Ретельно змастити сумішшю із збитих жовтків кожну гомілку в тесті. Перекласти гомілки на лист і відправити в заздалегідь розігріту духовку на 180 градусів на 40 хвилин. Сервірування: Готові курячі гомілки у тесті подати з ягідним соусом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: