Кокосові цукерки – це справжня насолода для любителів екзотичних смаків. Їхній ніжний, солодкий смак з виразним кокосовим ароматом переносить нас на сонячні тропічні пляжі, даруючи відчуття безтурботності та задоволення. Існує безліч варіацій кокосових цукерок – від простих домашніх рецептів до вишуканих кондитерських шедеврів. Як приготувати класичні кокосові цукерки, розповість Дніпро Регіон.

Різновиди кокосових цукерок:

  • Класичні кокосові цукерки: Зазвичай складаються з кокосової стружки, згущеного молока та цукру. Можуть бути покриті шоколадом або залишатися без глазурі.
  • Цукерки “Рафаелло” (або подібні): Круглі цукерки з білого шоколаду з цілим мигдальним горіхом всередині, обсипані кокосовою стружкою.
  • Кокосові трюфелі: Цукерки з насиченим кокосовим смаком та ніжною текстурою, часто з додаванням вершків або кокосового молока.
  • Кокосові батончики: Поєднання кокосової стружки з карамеллю, нугою або іншими інгредієнтами, часто покриті шоколадом.
  • Кокосове драже: Дрібні цукерки з кокосовою начинкою в хрусткій оболонці.

Склад:

– Кокосова стружка – 20 г.
– Сухе молоко – 30 г.
– Молоко – 2-3 ст. л.
– Мед/цукор – 1-2 ч.л.
– Гіркий шоколад – 1 плитка

Приготування:

1. Змішуємо всі інгредієнти, окрім шоколаду.
2. Ліпимо ковбаски і прибираємо в морозилку хвилин на 10, потім топимо гіркий шоколад, поливаємо зверху і знову в морозилку ще хвилин на 5. Цукерки готові!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: