Четвер, 16 Травня

Імбирні пряники на Різдво печуть у багатьох країнах світу. Вони є традиційними різдвяними ласощами в Європі, Америці та Азії.

У Європі імбирні пряники печуть у Німеччині, Австрії, Франції, Англії, Шотландії, Скандинавських країнах, Польщі та інших країнах. У цих країнах існують різні традиції приготування та прикрашання імбирних пряників. Наприклад, у Німеччині імбирні пряники часто мають форму будиночків, зірок, оленів і інших символів Різдва. У Франції їх прикрашають цукровою пудрою, шоколадною глазур’ю та фігурками з марципану.

У США імбирні пряники також є популярним різдвяним десертом. Їх часто називають “gingerbread men” або “gingerbread cookies”. У США існує традиція прикрашати різдвяні пряники цукровою пудрою, марципаном або глазур’ю.

У Азії імбирні пряники також є поширеними. Вони особливо популярні в Китаї, Японії та Кореї. У цих країнах імбирні пряники часто мають форму тварин, фруктів або квітів.

Імбирні пряники – це універсальний різдвяний десерт, який люблять люди у всьому світі. Вони мають виражений аромат імбиру, кориці та інших прянощів, а також хрустку скоринку і ніжну м’якоть. Як приготувати імбирні пряники до Різдва, рецептом ділиться «Дніпро Регіон».

Приготувати імбирні пряники в домашніх умовах зовсім нескладно.

Інгредієнти для приготування імбирних пряників:

  • 500 г пшеничного борошна
  • 150 г вершкового масла
  • 150 г коричневого цукру
  • 3 столові ложки меду
  • 2 яйця
  • 1 чайна ложка меленого імбиру
  • 1 чайна ложка меленої кориці
  • 1/2 чайної ложки меленого гвоздики
  • 1/4 чайної ложки меленого мускатного горіха

Приготування імбирних пряників:

  1. Розітріть масло з цукром до однорідної маси.
  2. Додайте мед і яйця, перемішайте.
  3. Просіяти борошно, додати спеції і перемішати до однорідного стану.
  4. Замісити тісто. Воно має бути м’яким і не липнути до рук.
  5. Загорніть тісто в харчову плівку і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
  6. Розкачайте тісто в пласт товщиною 5-7 мм.
  7. Вирізайте з тіста пряники будь-якої форми.
  8. Викладіть пряники на деко, застелене пергаментом.
  9. Випікайте пряники в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.

Прикраса імбирних пряників

Імбирні пряники можна прикрасити різними способами:

  1. Найпростіший спосіб – посипати їх цукровою пудрою.
  2. Також можна покрити пряники глазур’ю. Для цього збийте білок з цукром до стійких піків. Можна додати в глазур харчові барвники, щоб отримати яскраві кольори.

Імбирні пряники можна зберігати в герметичній ємності до 2 тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: