Субота, 15 Березня

Грузинський лаваш – це не просто хліб, це символ гостинності та щедрості грузинського народу. Він є невід’ємною частиною традиційної кухні, а його неповторний смак та аромат здатні перенести вас у сонячну Грузію. Як приготувати грузинський лаваш, розповість Дніпро Регіон.

Інгредієнти:

– Борошно — 350 г борошна
– Вода — 40 мл води
– Свіжі дріжджі — 32 г.
– Сіль — 1 ч. л.

Приготування:

1. Дріжджі розчинити в теплій воді, додати трохи борошна і цукру і дати їм постояти близько години, щоб вони підійшли.

2. Борошно просіяти, змішати з сіллю і змішати з дріжджами. Замісити однорідне тісто.

3. Тісто добре вимісити, накрити кухонним рушником і залишити відпочивати протягом 20-30 хвилин.

4. Духовку розігріти до 220 градусів, деко посипати борошном.

5. З тіста розкачати тонкий корж і випікати протягом приблизно 30 хвилин.

6. Готовий гарячий лаваш збризнути водою і загорнути в лляний рушник, щоб він трохи потів і залишався м’яким.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: