Четвер, 16 Травня

Гарбузовий суп – це не лише витончений смак, але і корисна страва, особливо в холодну пору. Завдяки своєму ніжному аромату та насиченому кольорі, він стає справжньою радістю для смакових рецепторів. Гарбузовий суп – це не лише гастрономічна насолода, але й важливий елемент осіннього меню, що надає вітаміни та заряджає його теплом і енергією. Як приготувати гарбузовий суп-пюре розповість «Дніпро Регіон».

Складові:

  • гарбуз – 400 г;
  • рослинна олія – 2ст.л.;
  • цибулина – 1шт.;
  • картопля – 1шт.;
  • морква – 1/2шт.;
  • вода – 400 мл4;
  • сіль – 1/2ч.л.;
  • вершки – 100 мл;
  • чорний перець – за смаком.

Як приготувати гарбузовий суп пюре:

  1. Гарбуз очищаємо 400 г і нарізаємо кубиками. Також нарізаємо кубиками цибулину, 1 картоплю і невелику моркву.
  2. На сковорідку вливаємо 2ст.ложки рослинного масла. Додаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору, до цибулі додаємо картопля, морква та гарбуз, обсмажуємо все разом хвилинку. Вливаємо 400 мл холодної води і томимо 20-30 хвилин до м’якості овочів.
  3. Коли овочі будуть готовими додамо сіль неповну ч.л, перець до смаку і перебиваємо блендером. Тепер вливаємо вершки приблизно 100 мл у мене жирністю 20%, загасимо хвилини 2, суп готовий. Наливаємо по тарілках, посипаємо сушеним гарбузовим насінням, збризкуємо оливковою олією і звичайно ж додаємо сухарики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: