Четвер, 24 Жовтня

Як правильно варити кукурудзу, щоб було, як у дитинстві. Дослухайтесь простих перевірених способів приготування цієї страви і будете задоволені, передає «Дніпро Регіон».

Процес приготування дуже простий:

Кукурудзу промивають під проточною водою, очищають від волокон та зайвих листочків.
Замочують кукурудзу у холодній воді на 1-2 години – це пришвидшить процес варіння.
Краще розрізати кожен качан на 2 частини (це робиться для того, щоб він вмістився у каструлю).
Кладуть кукурудзу до киплячої води та зменшують вогонь. Молоду кукурудзу потрібно варити близько пів години, а зрілу – не менше 2 годин.
Наприкінці додають дрібку солі у киплячу воду та проварюють ще кілька хвилин.
Воду зливають, а каструлю з кукурудзою обгортають рушником і залишають так на 5-7 хвилин. Так страва стане ще ніжнішою.
Перед подаванням на стіл кукурудзу змащують вершковим маслом. За бажанням можна додати трішки солі.

Деякі гурмани додатково посипають відварені качани тертим пармезаном та відправляють на кілька хвилин до духової шафи, щоб сир трішки запікся.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: