Субота, 23 Листопада

Найсмачніший ароматний маринований перець на зиму – відмінно підійде до будь-якого м’яса та доповнить улюблену страву! А зберігається він за кімнатної температури, і це, величезний плюс! передає «Дніпро Регіон» з посиланням на plyashka.com

Інгредієнти:

На 2 баночки по 0,45 мл

Гострий перець 500 гр. (у мене по 250 гр. червоного та зеленого)
Часник – 3 зубчики (у кожну баночку)
Листя селери – 1 гілочка (у кожну баночку)
Коріандр – 15 горошин (у кожну баночку)

Для маринаду:

Яблучний оцет 250 мл.
Оцет 9% 250 мл.
Мед 2 ст. л.
Сіль 0,5 ст. л.

Приготування:

1. Нарізаємо наш перець кільцями.

Закриваю гострий перець новим способом: без варіння та стерилізації, простий і смачний рецепт на зимуЗакриваю гострий перець новим способом: без варіння та стерилізації, простий і смачний рецепт на зиму

2. У кожну баночку для початку викладаємо листя селери.

3. Слідом розрізаний на пластини часник та коріандр.

Закриваю гострий перець новим способом: без варіння та стерилізації, простий і смачний рецепт на зиму

4. Щільно укладаємо перець шарами чергуючи червоний і зелений (якщо у вас один колір – тоді укладаємо тільки його якомога щільніше.

Закриваю гострий перець новим способом: без варіння та стерилізації, простий і смачний рецепт на зиму

5. Зверху додаємо ще часнику.

Закриваю гострий перець новим способом: без варіння та стерилізації, простий і смачний рецепт на зиму

6. Для маринаду змішуємо яблучний оцет і 9% оцет, додаємо сіль та мед.
Ретельно перемішуємо до розчинення інгредієнтів.

Закриваю гострий перець новим способом: без варіння та стерилізації, простий і смачний рецепт на зиму

7. Заливаємо банки з перцем маринадом до верху і закручуємо кришками.

Закриваю гострий перець новим способом: без варіння та стерилізації, простий і смачний рецепт на зиму

Зберігаємо при кімнатній температурі. Перевірено – з перцем все добре навіть через рік!
А відкривати баночку раджу не раніше, ніж за місяць! За цей час перець добре промаринується і смак буде нереальним!

Закриваю гострий перець новим способом: без варіння та стерилізації, простий і смачний рецепт на зиму

А взагалі, чим довше він стоїть, тим смачнішим стає.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: