Субота, 4 Травня

Цей рецепт я вже дуже давно використовую і моя сім’я друзі і колеги завжди просять його, коли ми запрошуємо всіх на сімейні свята. Нічого складного в рецепті немає, все дуже просто і смачно.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

сало, 1 кг;
часник, 1 головка;
сіль, 3 ч.л;
цукор, 1 ч.л;
паприка, 1 ч.л;
приправа для шашлику, 2 ч.л;
приправа для свинини, 1 ч.л;
перець.

Процес приготування

Сало вибирайте з м’ясом, тоді блюдо вам розкриється в повно мірою і ви оціните його на смак.

Сало ріжемо великими шматками. Змішуємо сіль і цукор з усіма приправами і спеціями, пропущеним через прес часником.

Порада: в рецепті я написала перелік тих спецій і приправ, які сама використовую. Ви можете взяти ті приправи, які завжди використовуєте для шашлику і просто м’яса, яке збираєтеся запікати в духовці.

Дуже добре натираємо шматки сала з усіх боків цією сумішшю спецій приправ.

Тепер беремо пакет і в нього укладаємо сало. Цей пакет зав’язуємо, видавивши повітря поміщаємо його в інший пакет, також герметично закриваємо.

Укладаємо сало в каструлю з киплячою водою.

Коли вода вдруге закипить, варимо сало 1.5 години.

Виймати сало будемо тільки тоді, коли охолоне води в каструлі.

Звільняємо від пакета, укладаємо в ємність з кришкою і ставимо в холодильник.

Я завжди готую багато такого сала і дуже довго зберігаю його не в холодильнику, а в морозильній камері, розклавши по порціях вийняв одну і з’їв.

Жир з пакета від сала я використовую для різних страв – трохи в картопля, в каші і т.д.

Раніше ми писали Більше сирники не роблю! Ділюся новим і незвичним рецептом сирного пирога на плиті. Готується за 4 хвилини

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: