Понеділок, 27 Жовтня

Вже зовсім близько, 31 жовтня, відбудеться наймоторошніше свято осені Геловін. І навіть якщо ви не плануєте вечірку поза домом, атмосферу магії легко створити власноруч. Дніпро Регіон підготував тематичні рецепти: сирні “Мітли відьми”, “Сосиски-мумії” у тісті філо, солодке печиво “Криваві мізки” та кумедні “Зуби вампіра” з яблук і маршмеллоу. Вони виглядають ефектно, готуються швидко й точно сподобаються всім гостям.

А щоб вечір став по-справжньому незабутнім прикрасіть дім гарбузами та свічками, влаштуйте кіноніч із фільмами жахів або квест “Знайди скарб відьми”, підготуйте костюми й створіть власну “моторошну фотозону”. Також рекомендуємо звернути увагу на підбірку – книги, які варто прочитати до містичного свята. Такий домашній Геловін подарує не менше емоцій, ніж будь-яка вечірка!

Мітла відьми

Інгредієнти:

  • печиво «Соломка солона» — 5–6 уп.;
  • сир «Сулугуні» — 70 г;
  • зелена цибуля — 3 стебла.

    Мітла відьми

Приготування:

Розрізати кожну паличку сиру вздовж на 3 рівні частини. На одній зі сторін створити тонкі й довгі волокна, а на іншу надіти соломку. На готових «мітлах» зробити прикраси із зеленої цибулі, обмотавши стебло навколо і зав’язавши.

Сосиски-мумії у тісті філо

Інгредієнти:

  • сосиски — 8 шт.;
  • тісто філо — 2 листи;
  • яйце — 1 шт.;
  • сир твердий — 30 г.

    Сосиски-мумії у тісті філо

Приготування:

Два листи тіста філо, яке складається з води, оливкової олії та муки, розділити на рівні частини. Посипати їх дрібно натертим сиром і кожну скласти. У хаотичному порядку загорнути в тісто сосиски і змастити їх збитим яйцем. Викласти на пергамент і випікати протягом 20 хвилин при температурі 170 градусів. При подачі до столу намалювати «мумії» очі за допомогою кетчупу або гірчиці.

Печиво «Криваві мізки»

Інгредієнти:

  • печиво;
  • волоські горіхи;
  • білий шоколад;
  • ягідний сироп.

    Печиво «Криваві мізки»

Приготування:

Розтопити білий шоколад і за допомогою пінцета або спеціальних щипців опустити половинки або четвертинки горіхів у шоколадну масу, потім викласти їх на печиво. Витримати ласощі на холоді до повного застигання. Потім полити печиво ягідним сиропом.

«Зуби вампіра» з яблук і арахісової пасти

Інгредієнти:

  • яблуко — 2 шт.;
  • маршмеллоу — 12 шт.;
  • паста арахісова — 6 ч. л.

    «Зуби вампіра» з яблук і арахісової пасти

Приготування:

Цукерки розрізати навпіл, сформувавши «зуби». З яблук вирізати сегменти, сформувавши «губи». Змастити арахісовою пастою і викласти всередину цукерки. Оригінальний десерт на Геловін готовий!

ФОТО: https://blog.eva.ua/.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: