Понеділок, 6 Травня

Дніпровський кондитер Таміла Уварова на своїй сторінці поділилася класичним осіннім рецептом, який прикрасить ваш стіл на Геловін, ну або просто стане відмінним варіантом для чаювання, передає «Дніпро Регіон».

Інгредієнти для приготування гарбузового тарту:

Тісто:
– 1+¾ ст. муки
– 100 г. вершкового масла
– 1 шт. жовток
– дрібка солі
– 100г. цукру
Начинка:
– 900 г. гарбуза
– 2 шт. яєць (можна взяти 1 яйце + 1 білок від яйця для тіста)
– 6 ст. коричневого цукру
– 1 ст. вершків (можна рослинних)
– прянощі (кориця, або на ваш смак)
– дрібка солі

Приготування гарбузового тарту:

1. Гарбузи очистити та зварити з невеликою кількістю води та цукру.
2️. Злити зайву рідину і перетворити гарбуз на пюре за допомогою блендера або сита.
3️. З’єднати борошно з маслом, цукром та сіллю, перетерши в крихту.
4️. Додати 1 жовток та 1 ст. холодної води, і замісити круте тісто.
5️. Готове тісто розкотити, викласти у форму для випічки та поставити в холодильник на 15 хвилин.
6️. Гарбузове пюре змішати з цукром, яйцями, вершками та прянощами до однорідності.
7️. Тісто у формі застелити пергаментом зверху і випікати 10 хвилин при температурі 200 градусів.
8️. Зняти пергамент і випікати ще 5 хвилин при 190 градусів.
9️. Дістати тісто, викласти гарбузову масу, розрівняти та випікати 40 хвилин при 180 градусів.
10. Дістати тарт і дати йому охолонути. Перед подачею посипати цукровою пудрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: