Субота, 4 Травня

Козина ферма «Капретта» (Дніпропетровська область) планує збільшити поголів’я тварин до 300 голів. Сьогодні господарство утримує 170 кіз, повідомляє Дніпро Регіон.

Про це AgroTimes розповіла власниця козиної ферми «Капретта» Олеся Пастушенко.

«Нині в Україні з’являється все більше людей, які хочуть, щоб Франція була у них вдома. Вони люблять їсти на сніданок козячий сир шевр із хрустким багетом і свіжими томатами. Наша ферма орієнтується на європейську якість, для нас це дуже важливо», – зазначила вона.

На переконання Олесі Пастушенко, фермі треба мати певну спеціалізацію.

«Твердих сирів ми не робимо, обрали кисломолочні продукти, – уточнила вона. – Їхні терміни придатності дуже короткі, і це диктує відстань – близько 200 км від Дніпра. Тому ми орієнтуємося на локальний ринок. Натуральний свіжий і кисломолочний продукт – це завжди локальна історія».

19 червня в Україні відзначається День фермера, й Олеся Пастушенко поділилася думками щодо успіху в цій сфері.

«Успішний фермер і безпечне виробництво пов’язані між собою – через довіру споживача», – вважає вона.

Чому?

Стабільно висока якість, добрий смак, гарантована безпечність – це те, що потрібно, щоб купували твій продукт. Якщо покупці вірять тобі, обираючи твій продукт, вони таким чином дають змогу тобі розвиватися – збільшувати обсяги виробництва. Тому можна стверджувати, що довіра (а, отже, і безпечне виробництво) монетизується».

Джерело – https://agrotimes.ua/

Раніше ми писали У центрі Дніпра велика змія залізла у двір та налякала мешканців (ФОТО)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: