Вівторок, 26 Листопада

Завдяки такій заготівлі, ви варитимете борщ набагато швидше. Вам залишиться тільки помістити баночку заготовки в киплячий бульйон зі звареною картоплею, і все, перша страва готова. Як приготувати борщову заправку на зиму, читайте в матеріалі «Дніпро Регіон».

Складові:

  • Свіжа морква – 2 кг;
    Томати – 1 кг;
  • Цибуля – 1 кг;
  • Капуста -1 кг;
  • Буряк – 1кг;
  • Оцет – 100 мл;
  • Олія соняшникова – 200 мл;
  • Цукор – 100 г;
  • Сіль – 75 г.

Приготування:

  1. Наріжте капусту тонкими пласками.
  2. Наріжте томати та цибулю півкільцями.
  3. Натріть на великій терці буряк і моркву.
  4. Змішайте всі інгредієнти, крім буряків, та додайте всі спеції, крім оцту.
  5. Після того, як проваріть суміш після закипання хвилин десять, варіть її ще сім хвилин.
  6. Простерилізуйте банки і складіть в них киплячу заправку.
  7. Закатайте банки і відправте остигати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: