Понеділок, 31 Березня

Навіть у березні, коли немає таких морозів, як узимку і вже на всю дихає весна, так хочеться чогось теплого та ароматного. Безалкогольний глінтвейн з гранатовим соком – це ідеальний напій, який не лише зігріє, але й подарує справжню насолоду. Як приготувати і посмакувати смачненьким, розповість Дніпро Регіон.

Яскравий смак та аромат:

Гранат додає напою насичений рубіновий колір та приємну кислинку, яка чудово поєднується з теплими спеціями. Цей глінтвейн – чудова альтернатива традиційному напою, особливо для тих, хто не вживає алкоголь.

Інгредієнти:

– Гранатовий сік — 500 мл
– Яблучний сік — 250 мл
– Коричневий цукор — 25 г
– Ожина — 1 жменю
– Кориця — 1 паличка
– Бадьян — 1 зірочка
– Гвоздика — 4 штуки
– Чорний перець горошком — 3 штуки
– Апельсин — 1 штука

Приготування:

1. Помістіть в каструлю гранатовий і яблучний сік, цукор і ожину. Підійдуть як свіжі, так і заморожені ягоди.

2. Додайте спеції та апельсин, нарізаний на четвертинки.

3. Доведіть до легкого кипіння і зніміть з вогню.

4. Процідіть глінтвейн і подавайте гарячим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: