П’ятниця, 22 Листопада

Хто сказав, що для соковитих і ніжних котлет обов’язково потрібні хліб чи манка? Існує набагато цікавіший і смачніший варіант приготування котлет, який переверне ваше уявлення про цю класичну страву. Додавши звичайний інгредієнт до фаршу, ви отримаєте котлети, які буквально тануть у роті. Дізнайтеся, як бекон зробить ваші котлети справжнім шедевром! Про це повідомляє Дніпро Регіон.

Як приготувати смачні котлети з беконом

Інгредієнти:

  • 500 грамів курячого фаршу;
  • 200 грамів бекону;
  • 1 цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 яйце;
  • перець, сіль та спеції за смаком;
  • панірувальні сухарі.

Спосіб приготування

  1. Подрібніть бекон, цибулю та часник, подрібнений бекон треба обсмажити. Це надасть котлетам соковитості й аромату.
  2. У глибокій ємності змішайте фарш, бекон, часник, цибулю, яйце та спеції. Наприкінці додайте панірувальні сухарі, вони зроблять котлети пухкими та ніжними.
  3. Фарш трохи відбийте, тоді структура котлет буде більш щільною.
  4. Змастіть руки олією чи водою та сформуйте котлети.
  5. Обсмажуйте котлети на сковорідці по 5 хвилин з обох боків до золотавої скоринки.
  6. Опісля складіть їх на пательню, накрийте кришкою та протушкуйте дві хвилини, щоб вони стали більш соковитими та ніжними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

4.3 6 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: