Вівторок, 26 Листопада

Новий оригінальний рецепт з баклажанів, які за смаком та ароматом нагадують шашлик. Радимо готувати одразу багато, бо це дуже смачно. У рецепті немає нічого складного, готується все дуже просто та швидко. Як приготувати баклажани “як шашлик”, розповість «Дніпро Регіон».

Складові:

  • Баклажани середнього розміру – 3 шт;
  • Олія – 2 ст.л.;
  • Сіль та перець за смаком;Приправа для шашлику – 1 стол. л.;
  • Часник – 2-3 зубки;
  • Соєвий соус – 1,5-2 столові ложки;
  • Перець гострий червоний – скільки хочете (можна і без нього)

Приготування:

  1. Баклажани ріжемо довільно, хоч брусочками (паличками), хоч кубиками – як хочете, головне, щоб шматочки були приблизно одного розміру.
  2. Кладемо в миску, в якій їх потім зручно перемішуватиме.
  3. Шкірку з баклажанів можна зняти, а можна залишити – це за бажанням.
  4. Додаємо за смаком сіль, перець, а також найголовніший інгредієнт – суху приправу для шашлику, яка є у будь-якому магазині.
  5. Поливаємо олією і добре все перемішуємо. Важливо, щоб спеції, сіль та олія потрапили рівномірно на всі шматочки.
  6. Далі баклажани викладаємо на лист на папір і запікаємо в духовці. Час запікання приблизно 15-20 хвилин, температура нагрівання 180 градусів.
  7. Готуємо до м’якості. Аромат такий, ніби дійсно шашлик смажите.
  8. З’єднуємо все. Запечені баклажани викладаємо в миску, додаємо обсмажену цибулю та перемішуємо. Також кладемо подрібнений часник. А для гостроти можна додати трохи червоного перцю.
  9. Заправляємо соєвим соусом, перемішуємо та можна подавати на стіл. А якщо закуска постоїть хвилин 40 у холодильнику, то буде ще смачніше!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: