Неділя, 19 Жовтня

Торти, кекси, пироги на основі моркви саме те, що вам потрібно в цю осінь, коли хочеться порадувати себе чашкою ароматного чаю зі смачною випічкою. Тож ми Дніпро Регіон рекомендує найпростіший у приготуванні та дуже смачний і ароматний морквяний кекс.

Складові

  • Морква 300 гр
  • Борошно 200 гр
  • Волоські горіхи 70 гр
  • Розпушувач 10 гр
  • Яйце 3 шт
  • Цукор 120 гр
  • Вершкове масло (розтоплене) 80 гр

Для крему :

  • Крем-сир 1 пачка
  • 50 гр цукрової пудри

Моркву натираємо на дрібній тертці. Горіхи обсмажуємо і подрібнюємо.

З’єднуємо моркву, яйця, родзинки, горіхи, борошно, розпушувач, цукор.

Перемішуємо. Буде густе тісто. Таке й має бути. Виливаємо у форму та запікаємо при 180 градусів 30-40 хвилин.

Для крему з’єднуємо крем-сир та цукрову пудру, збиваємо міксером. Змащуємо кекс зверху, прикрашаємо за бажанням та прибираємо в холодильник на пару годин.

Смачного!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: