Понеділок, 6 Травня

У Нікополі чоловік напав на касирку у супермаркеті через зауваження щодо маски. Про це повідомляє Дніпро Регіон.  

За даними Нікопольського районного управління поліції, п’яний чоловік вдарив касирку та виніс із магазину продукти харчування. За фактом крадіжки поліція відкрила кримінальне провадження.

За фактом грабежу з супермаркету поліція Нікополя відкрила кримінальне провадження. П’яний чоловік вдарив касирку та виніс із магазину продукти харчування.
Відео інциденту потрапило в мережу Інтернет. Його долучили до матеріалів кримінального провадження.
7 листопада о 10.30 до поліції Нікополя надійшло повідомлення про те, що охорона затримала чоловіка, який виніс продукти харчування із торгового залу магазину. Під час виїзду слідчо-оперативна група з’ясувала, що під час скоєння злочину 42-річний чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння. На зауваження касирки він відмовився одягнути маску, вдарив жінку табличкою і через іншу касу намагався втекти з магазину. Його затримали охоронці закладу.
За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Також відносно порушника складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.44-3 КУпАП України (недотримання карантинних вимог) та за ч.1 ст.178 КУпАП України – за появу у громадському місці у п’яному вигляді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: