Четвер, 19 Вересня

Сира аджика з червоного перцю готується всього за 15 хвилин. Цей рецепт підходить для господить у яких обмаль часу. Також, для приготування сирої аджики потрібні червоний солодкий і гіркий перець та часник. Аджика добре смакує з борщем, м′ясом, навіть можна використовувати замість кетчупу. Як приготувати сиру аджику з червоного перцю за 15 хвилин розповість «Дніпро Регіон».

Інгредієнти для приготування:

  • 1,5 кг червоного перцю або ратунди
  • 3-4 шт. гіркого перцю
  • 2 ст л солі
  • 6 ст л цукру
  • 200-300 г оцту
  • 2 головки часнику

Рецепт приготування:

  1.  У червного солокого перця видалити плодоніжку з насінням.
  2.  У гіркого перця відрізати пложоніжку насіння залишити.
  3.  Почистити часник.
  4.  Перекручуємо через м′ясорубку червоний і гіркий перці та часник.
  5.  В перекручену масу додаємо сіль, цукор та оцет. Все перемішуємо.
  6.  Перекладаємо в баночки (заздалегіть простерілізувати).
  7.  Зберігаємо в холодильнику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

3.5 2 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: