Неділя, 8 Вересня

М’ясо курки використовується у багатьох стравах, зокрема, в оригінальному салаті «Ніжність». А ще воно смачне у запеченому вигляді з овочами та фруктами, повідомляє Дніпро Регіон 

Рецепт курячої грудки з яблуками та перцем пропонують автори кулінарного каналу «Рецепти на кожен день» .

Інгредієнти:

Грудка куряча — 500 г;

Яблука — 3 шт.;

Перець — 1 шт.;

Йогурт — 200 г;

Цибуля — 1 шт.;

  • Часник — 2 шт.;

Спеції — за смаком.

Приготування:

  • Курячі грудки порізати, додати терті лук і часник. Посолити, приправити улюбленими спеціями.
  • Додати йогурт, перемішати та залишити на 30 хвилин.
  • Додати порізані яблука та перець. Перемішати.
  • Перекласти масу у форму для запікання та відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2 2 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: