Четвер, 24 Жовтня

Закусочні мішечки з листкового тіста є не тільки смачними, але і привабливими на вигляд. Вони можуть стати центральним акцентом святкового столу і зберегти свою свіжість протягом декількох годин, що робить їх ідеальними для приготування заздалегідь.

«Дніпро Регіон» пропонує приготувати закусочні мішечки з листкового тіста з начинкою з куриці та грибами.

Ви можете сервірувати закусочні мішечки теплими або в холодному вигляді. Вони чудово підходять як самостійна страва, атакож можуть бути чудовим доповненням до салатів або гарячих страв. Ви можете прикрасити їх свіжою зеленню або подавати з соусами, як-то сметаною, гірчицею або сирним соусом, щоб підкреслити смак і текстуру мішечків.

Якщо ви бажаєте різноманітності, спробуйте експериментувати з різними начинками, щоб створити різні смакові комбінації. Ви можете використовувати сир з різними смаками (наприклад, чеддер, моцарела або фета), додавати овочі (помідори, шпинат, печериці) або навіть експериментувати зі смаковими добавками, такими як гостра паприка або трави.

Не соромтеся експериментувати зі своїми улюбленими інгредієнтами та начинками, щоб створити унікальні закусочні мішечки, які задовольнять смаки всіх гостей на святковому столі.

Інгредієнти:

  • готове листкове бездрожжеве тісто (пресна слойка);
  • куряча грудка;
  • зелень;
  • сир;
  • печериці;
  • ріпчаста цибуля.

Спосіб приготування:

1. Приготування: сирую курячу грудку наріжемо невеликими кубиками.
2. Обсмажимо на олії.
3. Печериці промиємо, наріжемо пластинками і обсмажимо на олії.
4. Ріпчасту цибулю очистимо, дрібно наріжемо і обсмажимо на олії до прозорості (не підрум’янюючи).
5. Зелень петрушки та кропу промиємо, обсушимо рушником і дрібно наріжемо.
6. Сир натрьом на великій тертці.
7. Усі підготовлені інгредієнти начинки помістимо в миску, посолимо за смаком та перемішаємо.
8. Прісне листкове тісто звернемо в рулон.
9. Наріжемо рулон шматочками і розкачаємо ці шматочки в кружальця завтовшки 4-5 мм.
10. Викладемо на середини кружечків із тіста начинку.
11. Зберемо вільні краї кружальців зверху на кшталт мішечків.
12. Акуратно зав’яжемо кожен мішечок гілочкою зелені. Викладемо мішечки на деко, застелене злегка змащеною олією фольгою або кулінарним папером. Змажемо збитим яйцем або жовтком.

Для випікання помістимо в духовку при 180 гр. З на 20-25 хвилин до гарного підрум’янювання тіста.
Подавати на стіл гарячими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: