Попереду вихідні, не знаєте, що приготувати солоденького? Тоді Дніпро Регіон пропонує вам рецепт від професійного кондитера із Дніпра Тамила Уварова, яка на своїй сторінці поділилась рецептом вишуканого шоколадний бісквіту без борошна.
Інгредієнти:
- Білки – 120г
- Цукор – 125 г
- Жовтки – 80 г
- Какао – 35 г
Технологія приготування:
- Відокремлюємо білки від жовтків.
- Збиваємо на максимальній швидкості міксера білки із цукром.
- Коли маса стане пишною, введемо жовтки та какао.
- Ще раз збиваємо масу та виливаємо на пергамент.
- Випікаємо при 180 градусах 3-6 хвилин.
- Остиглий корж ріжемо на форми.